Oplegger Kills Road-reparatie werknemer In Boulder County – de Denver Post

(David R. Jennings, dagelijkse Camera) Federale werkplek veiligheid onderzoekers zijn bezig met een onderzoek naar de dood vrijdag van een bouwvakker weg die op links Canyon http://www.kaskus.co.id/thread/53edd364529a45e0578b45d7/jasa-backlink-murah-berkualitas-terbaik-100-manual-99-seo-indonesia station werd gedood toen een vrachtwagen die betrokken zijn bij vloed Reparatie gesteund over hem. State Trooper Josh Lewis geïdentificeerd het slachtoffer als Nicolas Arrendondo-Uribe, 46, van Greeley. Ellie Duran, voorzitter van Greeley gebaseerde Duran opgraven, bevestigd dat Arrendondo-Uribe een van zijn werknemers was. “Ik heb geen de details nu, dus voor mij om u te geven zou informatie die misleidend kan zijn slecht van mijn kant,” zei Duran. “Onze gedachten zijn met de familie.

ELKE dag HEROES: Bristol brandweerlieden geëerd voor verdienstelijke dienst tijdens Awards of Valor ceremonie in Philadelphia – Bristol Pilot – BucksLocalNews.com

17 2014 12:14 uur MDT Updated: 12 uur geleden kruid Scribner’s Bureau. Dit is waar de interne e-mail begonnen. Voor een paar maanden nu gecirculeerd weve een interne e-mail aan ons personeel dat bevat artikelen van overal op het Web die betrekking hebben op geloof en familie-gerelateerde onderwerpen.

Hedendaagse interne e-mail van must read geloof en familie verhalen | Deseret News

Brandweerlieden Elizabeth Harrell en Kathleen Timperio-Adams samen meer dan 40 Greater Philadelphia-Area politie officieren, brandweerlieden en correctionele officieren op de nationale vrijheid musea nieuwe helden van Liberty galerij op 1 oktober waar ze werden erkend voor de representatie van de belichaming van wat Chevrolet elke dag Heroes beschouwt. De brandbestrijders plaats (borough) werden uitgekozen voor hun inzet voor de veiligheid van Bristol Borough bewoners. Elizabeth en Kathleen zich inzetten voor hun werk en uitstekende diensten voor onze Gemeenschap, hebben uitgevoerd zei Station 51 Chief kruid vertraging, die de vrouwen genomineerd voor de award. Ze zijn goed verdienen van deze eer. Harrell werd geselecteerd voor de onderscheiding voor haar inzet voor de veiligheid van de bewoners van Bristol Borough. Niet alleen doet ze toezicht houden op en coördineren van de departementen koolmonoxide en rook alarm installatieprogramma, ze traint brandweerlieden van vier stations op de gevaren van koolmonoxide en biedt hulp in goed zoeken en installeren van koolmonoxide alarmen en rookalarm, die de veiligheid van meer dan 2.100 individuen hebben verbeterd, volgens toegestane vertraging.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s